08 Oct 2013
October 8, 2013

Vitalizacija – jačanje imuniteta

Blog

Imuni sisem je naša unutrašnja vojska koja nas čuva od napada neprijatelja, kao što su virusi, bakterije, gljivice, toksini…To je složeni sistem koji štiti naše telo od nastanka raznih bolesti i omogućava izgradnju prirodne odbrane.

Jak imuni sistem je u stanju da se izbori sa većinom uzročnika koji mogu da izazovu upale, infekcije, alergije i mnoga druga oboljenja. Slab imuni sistem govori o tome da organizam nema dovoljno vojnika da  pošalje u borbu protiv izazivača bolesti, te tako postaje podložan dejstvu bakterija, virusa i drugih mikrobnih elemenata. Na slabljenje imuniteta utiče: stres, način života ( loše navike, kao sto je pušenje, prekomerrno  uzimanje alkohola) nepravilna ishrana, nedovoljno i neredovno spavanje, hroničan umor, medikamenti, nedovoljna fizicka aktivnost, aerozagadjenje…

U situaciji kada naš odbrambeni sistem nije u stanju da se sam izbori sa mikrobskim napadima na naše telo, primorani smo da potražimo pomoć.Ta pomoć sastoji se od akupunkturnog tretmana, potpuno prirodnog ,neškodljivog i veoma efikasnog načina za jačanje imuniteta.

Akupunktura deluje na naše telo tako što budi  uspavanu vojsku, povećava broj odbrambenih ćelija, podiže i uskladjuje nivo energije u organizmu i na taj način jača oslabljeni imunitet.

Leave a Reply