Akupunktura

Akupunktura je starokineska metoda lečenja pomoću igala koje se zabadaju u određene tačke na koži. Akupunktura kao deo kineske tradicionalne medicine zasniva se na temeljima drevne kineske filozofije i kulture,i kao takva zastupa holistički pristup zdravlju.Ova drevna metoda lečenja prvi put se spominje u staroj Kini već 3200. godine pre nove ere, mada je poslednjih hiljadu godina rasprostranjena po čitavom Bliskom Istoku. Akupunktura se bazira na učenju da je čovek, kao uostalom i sve živo, ispunjen životnom energijom, koja kruži našim telom određenim putevima ili meridijanima. Nesmetani tok vitalne energije preduslov je energetske ravnoteže i psihofizičkog zdravlja organizma.
Ovo je potpuno bezbedna metoda lečenja i primenjuje se kod oba pola, svih starosnih doba. Preporučuje se serija od 10 tretmana da bi se postiglo izlečenje.
Akupunkturom se uspešno leči: gojaznost (za vreme 10-odnevnog tretmana možete oslabiti od 3 do 5kg), celulit, bolesti kičme, reumatska oboljenja, alergije, astmu, migrenu, sterilitet, iscrpljenost, stomačne bolesti, gonartroza (oboljenje kolena), bubrežne kao i mnoga druga stanja i bolesti.